Keni ndonjë pyetje?   +86-189-1409-1124 (Joanna Li)
Ju jeni këtu: Shtëpi » Lajme » Lajmet e produkteve » Karakteristikat kryesore të ngrohësit të fishekëve me porosi

Karakteristikat kryesore të ngrohësit të fishekëve me porosi

Shikimet: 0     Autori: Redaktori i faqes Koha e publikimit: 2020-08-06 Origjina: Faqe

Pyesni

butoni i ndarjes së Facebook
butoni i ndarjes në Twitter
butoni i ndarjes së linjës
butoni i ndarjes së wechat
butoni i ndarjes së linkedin
butoni i ndarjes pinterest
butoni i ndarjes së whatsapp
butoni i ndarjes kakao
butoni i ndarjes së snapchat
Ndani këtë buton të ndarjes

A jeni të vetëdijshëm se ngrohësi i fishekëve po bëhet një opsion më i mirë për procesin e ngrohjes?

 

Kjo është thjesht për shkak të procesit efikas dhe efektiv të ngrohjes së ngrohësit të fishekëve.Vjen në forma dhe madhësi të ndryshme ashtu si ngrohësi elektrik.

 

Ngrohësi i fishekut është një pajisje e fuqishme në formë tubi me plumb në njërin skaj që prodhon nxehtësi kur lidhet me një burim energjie.

 

Ngrohësi me fishek me porosi është projektuar për të përmbushur një nevojë specifike.Kjo e bën ngrohësin me fishekë të personalizuar të përshtatshëm për aplikime të ndryshme.

Ngrohës fishekësh pa tapë

 

Për të zgjedhur një ngrohës të përsosur me fishekë me porosi, faktorët bazë që duhet të keni parasysh janë tensioni, aplikimi i ngrohësit të fishekut, gjendja mjedisore dhe aftësitë e temperaturës.

 

Kjo është arsyeja pse marrja e një ngrohësi me fishekë me porosi nga një porosi me reputacion dhe famë i ngrohësit të fishekëve furnizuesi është shumë e këshillueshme.

 

Temperatura e funksionimit të ngrohësit të fishekut të personalizuar

Një gjë e veçantë në lidhje me ngrohësin e fishekëve është se funksionimi varion nga dendësia e ulët, e mesme në vat të lartë, dhe ka disa fishekë të personalizuar që mund t'i rezistojnë temperaturave shumë të larta.

 

Temperatura ideale e funksionimit të një ngrohësi me fishekë të personalizuar varet nga lloji i aplikimit.Një furnizues i besueshëm i ngrohësve me fishekë me porosi  do të rekomandojë një ngrohës të përshtatshëm që plotëson kërkesat tuaja.

 

Ekziston nevoja për të kuptuar përfundimin elektrik të fishekut kur bëhet fjalë për temperaturën e funksionimit.Terminali elektrik duhet të jetë i ndryshëm për ngrohësit me temperaturë të lartë për të shmangur dëmtimin e telave të plumbit.

 

Përdorimet e ngrohësve me fishekë

Përdorimet e përgjithshme të Ngrohësit me fishekë ngrohin mykun, mbulesat dhe pjesët e ndryshme duke futur ngrohësin e fishekut në vrima.Ngrohës të ndryshëm me fishekë ngrohin gjëra të ndryshme.

 

Për shembull, ngrohësi i fishekut të mykut përdoret për të ngrohur mykun.

Ngrohësja me fishekë me porosi përdoret për të ngrohur aplikacione të ndryshme me densitet specifik vat.

 

Përveç kësaj, është gjithashtu i përshtatshëm për qëllime zhytjeje të lëngshme dhe aplikime të tjera si:

§  Ngrohja e pajisjeve mjekësore

§  Aplikohet në shtypës laminuese

§  Përdorni në stampimin e nxehtë

§  Përdorimi në formimin e plastikës

§  Aplikohet në ngrohjen e lëngjeve dhe gazeve

 

Aksesorë të ndryshëm për ngrohës me fishekë të personalizuar

Ngrohësi me fishekë me porosi  është projektuar për përdorime dhe kushte të ndryshme.Disa nga aksesorët për personalizimin e ngrohësit të fishekëve janë:

 

1. Termoçiftet e brendshme

Termoçiftet e brendshme vlerësojnë efikasitetin e transferimit të nxehtësisë së aplikacionit.Kjo ndihmon në uljen e kostos së energjisë dhe përmirësimin e jetëgjatësisë së ngrohësit.  

 

2. Fllanxhat

Fllanxhat janë ngjitur afër fundit të plumbit të ngrohësit me saldim ose ngrohje.Fllanxhat e pozicionojnë ngrohësin në një vend në aplikacionet që ndikohen nga dridhja.

 

3. Bushings Threaded

Tufat e filetuara përdoren në një situatë që kërkon që ngrohësi të ngjitet në një enë për të ngrohur lëngje si vaji ose uji.Është ngjitur në ngrohësin e fishekut me saldim.

 

4. Vulat Epoksi

Mbulesat epoksi mbrojnë ngrohësin nga ndotja ose lagështia, materiali plastik, shiritat organikë, tretësi pastrues dhe tymrat.Ekzistojnë materiale të ndryshme mbyllëse për mbrojtjen e ngrohësit të fishekut.

 

konkluzioni

Ngrohësi i fishekut është një pajisje e fuqishme në formë tubi me plumb në njërin skaj që prodhon nxehtësi kur lidhet me një burim energjie.

 

Ngrohësi me fishekë me porosi është projektuar për të funksionuar në mënyrë të përsosur për aplikacione të ndryshme.Disa faktorë që duhen marrë parasysh për një ngrohës janë tensioni, gjendja mjedisore dhe aftësitë e temperaturës.

 

Kjo është arsyeja pse sigurohuni një ngrohës me fishekë me porosi nga një reputacion dhe i njohur Furnizuesi i ngrohësit me fishekë me porosi  është shumë i këshillueshëm. 


Lajme të ngjashme
Si një prodhues profesionist i ngrohësve elektrikë, Reheatek është i përkushtuar në prodhimin e ngrohësve me fishekë me cilësi të lartë, ngrohës me tuba, ngrohës zhytjeje dhe sensor të temperaturës.

PRODUKTET TONA

LIDHJET E SHPEJTA

NA KONTAKTONI
 WhatsApp: +86-189-1409-1124 (Joanna Li)
 Skype: liro-joanna
 Tel: +86-512-5207-9728
 Telefon celular: +86-189-1409-1124 (Joanna Li)  
 E-mail: joannali@reheatek.com
Adresa: Changsheng Industrial Park, Nr.7 Jiancheng Road, Renyang Village, Zhitang Town, Changshu City, Jiangsu 
Provinca, Kinë, 215539
Kontaktoni me Ne
Të drejtat e autorit ©   2024 Suzhou Reheatek Co., Ltd.Të gjitha të drejtat e rezervuara.  苏ICP备19012834号-5 Mbështetur nga leadong.com | Harta e faqes | Politika e privatësisë.